facebook

Мобільного госпіталю не буде. Як працюватиме Богородчанська лікарня

У Богородчанах не будуть розгортати мобільний госпіталь ДСНС України.

Пише - джерело.

Про це повідомив Богородчанський селищний голова Ростислав Заремба, пише Бліц-Інфо. За його словами, Богородчанська лікарня поетапно, до нормалізації рівня захворюваності в області буде переведена у режим роботи протиковідного госпіталю, який зможе прийняти до 250 пацієнтів.

“О 10 ранку в аеропорт прибув літак з Києва з обладнанням для нашої лікарні на першому етапі, приблизна вартість якого 15 млн., в тому числі 4 апарати ШВЛ, монітори стану пацієнта, ліжка інтенсивної терапії, 120 кисневих концентраторів і захисні засоби. Буде зроблено всі заходи для встановлення та налаштування нового рентген-апарату, який уже доставлений у лікарню і приміщення для нього підготовлене. Звертаємося також про виділення портативних рентген-апаратів. Будемо обладнувати кисневу станцію, продовжувати кисневі магістралі і облаштовувати нові кисневі точки для централізованої безперебійної подачі кисню. Обладнуємо додаткові палати реанімації для важких хворих. Рішення непрості, фактично відповідні умовам надзвичайного стану, але всі інші заходи уже вичерпано”, – написав голова.

Читайте також:  У Франківську юні танцюристи зібрали понад 60 тисяч гривень

Нагадаємо, вчора, під час засідання обласної комісії ТЕБ і НС обговорювали можливість розгортання на базі Богородчанської лікарні мобільного госпіталю ДСНС. Втім, вже під час брифінгу головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що для Богородчанської лікарні виділять обладнання мобільного шпиталю – це близько 10 ШВЛ, 120-ти кисневих концентраторів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: