facebook

Мобілізований калуський псевдоволонтер Віталій Хемич засвітився на прогулянці в Києві (фото)

Віталій Хемич, якого судять за привласнення понад 1 мільйона гривень, зібраних на допомогу ЗСУ, був помічений з дівчиною в одному з торгових центрів столиці.

Пише - джерело.


Минулого тижня суд зупинив провадження щодо калушанина Віталія Хемича, якого підозрюють у привласненні понад 1 млн грн благодійних внесків на підтримку ЗСУ. Причина – обвинуваченого мобілізували до війська.

На чергове засідання 25 жовтня Віталій Хемич не з’явився і прокурор подала клопотання про зупинення провадження до часу звільнення обвинуваченого з військової служби.

“Наразі обвинувачений Віталій Хемич призваний на військову службу за контрактом під час мобілізації у військову частину А4247”, — повідомила суддя Калуського міськрайонного суд Олександра Кардаш.

А вже через кілька днів після повідомлення про його мобілізацію псевдоволентера Хемича помітили на прогулянці з дівчиною поблизу торгового центру Гулівер в Києві.

Читайте також:  В Україні запускають програму пільгової іпотеки: кому дадуть кредит на житло

До слова, військова частина, до якої мобілізований Хемич справді дислокується в столиці.

Нагадаємо, Віталій Хемич є сином підприємця та ексдепутата Калуської міської ради Ігоря Хемича. Коли обдурені люди почали поширювати інформацію про нього, як псевдоволонтера, Хемич записав відео, в якому зізнався, що дійсно привласнив волонтерські кошти і витратив їх на азартні ігри.

Суд у Калуші розглядав справу Хемича близько року. У вересні минулого року Хемича взяли під варту, але за кілька днів він вийшов під заставу близько 200 тисяч гривень. Поки тривали судові засіданні, родичі тим часом віддавали мільйонний борг Віталія.

У жовні розгляд справи двічі відкладали. 3 жовтня слухання справи відклали, бо Віталій Хемич був госпіталізований із черепно-мозковою травмою. А 25 жовтня провадження зупинили через мобілізацію Хемича.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: