facebook

Місцями повітря прогріється до +21°: до України йде суттєве, але короткочасне потепління

Найтепліше буде у південних та східних регіонах.

Пише - джерело.

До України перед холодними вихідними прийде потепління, яке протримається усього два дні, 4-5 листопада, але буде суттєвим.

Як свідчать дані “Погода УНІАН”, місцями стовпчики термометрів піднімуться аж до +19-21°.

Так, 4 листопада температура в країні почне підвищуватися. У західних областях очікується 14-18° тепла, на півночі країни буде найпрохолодніше – до +14°, в центрі +14-16°, на сході до +17°, а на півдні та в Криму стовпчики термометрів покажуть 15-20°.

Ще тепліше стане в п’ятницю, 5 листопада. У західних областях температура повітря прогріється до 11-17°, у північних – 16-18°, у центрі – 17-20°, у східних областях – до 18°, а на півдні очікується 17-21°.

Читайте також:  Після потепління Україну накриють дощі і грози: прогноз погоди до кінця травня

© УНІАН

А от від суботи, 6 листопада, до України почне заходити похолодання. Як повідомлялося раніше, за прогнозами синоптиків, у суботу, в країні, крім півдня та південного сходу, очікується денне зниження температури до 8-14°. У східних та північно-східних областях також ітиме невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. У Києві 6 листопада прогнозується зниження температури вночі до 6-8° тепла, вдень до 9-11°.

Нагадаємо, раніше народний синоптик дав прогноз погоди на осінь 2021 року. Так, згідно з його розрахунками, у листопаді вже випаде сніг та вдарить мороз.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: