facebook

Місцевий житель вбив чоловіка за $2000 тис: тіло загорнув у килим і вивіз у ліс3

В місті Охтирка Сумської області місцевий житель вбив чоловіка і намагався прибрати сліди злочину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

Про зникнення свого 31-річного племінника до поліції повідомив 47-річний житель районного центру. Він розповів, що чоловік з 15 жовтня не відповідає на телефонні дзвінки та відсутній за місцем мешкання. Під час огляду будинку, у якому мешкав розшукуваний, працівники поліції у одній з кімнат виявили відсутність частини килима, що знаходився на підлозі та пошкоджену оббивку дивану. Крім того, у тій же кімнаті були наявні замиті сліди крові.
Поліцейські з’ясували, що зниклого чоловіка вбив 22-річний житель Охтирки. Здійснивши убивство, він усіляко намагався приховати сліди злочину – тіло вбитого вивіз за місто та закопав, а сліди крові спробував замити.

Читайте також:  Нажився на чужому горі: війт одного з прикарпатських сіл привласнив «повеневі» кошти
Пише - джерело.

Спочатку зловмисник свою вину заперечував. Згодом у скоєному він зізнався. Він розповів, що сталося того дня і показав де заховане знаряддя вбивства. Чоловіка він вбив з корисливих мотивів — у його будинку знайшли $2000 тис. , які належали вбитому. Він наніс йому декілька ударів ножем. Щоб приховати сліди злочину, чоловік скористався автомобілем убитого. Загорнув тіло у килим, що вирізав у кімнаті, вивіз до іншої області, та закопав у лісосмузі.

Наразі чоловіку оголосили про підозру за умисне вбивство. За скоєний злочин йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: