facebook

Медведєв назвав війну священним конфліктом: редактор The Insider порівняв режим Путіна з ІДІЛом

Москва заграє із релігійною темою та найбільш глибинними почуттями.

Пише - джерело.


Заступник голови Радбезу Дмитро Медведєв назвав війну РФ в Україні священним конфліктом із сатаною. Російський опозиційний журналіст, редактор The Insider Тимур Олевський наголошує, що подібні висловлювання російських високопосадовців ставлять режим президента Володимира Путіна в один ряд із терористичними організаціями – як ІДІЛ.

Таку думку Олевський висловив “24 каналу”.

“Річ у тім, що слова Мєдвєдєва про те, що ми боремося з сатаною, іблісом, насправді ставлять режим Путіна, від імені якого він це каже, як мінімум раду безпеки, якою, вочевидь, ці слова промовляються, буквально на одну планку з терористичними організаціями такими, як, наприклад, ІДІЛ”, – каже журналіст.

Читайте також:  Трамп оголосив про розрив усіх відносин США з ВООЗ

За його словами, Москва заграє із релігійною темою та найбільш глибинними почуттями. Крім того, такі заяви виводять усе на релігійно-фундаменталістську історію справжнього релігійного фанатизму.

“Вони ніби як найнижче і найбільш піднесене ставлять разом, змішують його – і те, що після цього відбудеться з цим піднесеним, я не розумію”, – сказав журналіст.

Олевський наголошує, якщо раніше подібними заявами кидався Рамзан Кадиров, то тепер заявив лунають ще й з Москви. Релігійними висловлюваннями відомий ІДІЛ. Мовляв, так терористи пяснювали, чому вбивають людей.

Редактор The Insider заявив: насправді це говорить про те, що вони не ідіоти, принаймні в тому сенсі, в якому розуміється це слово. З його слів, росіяни вже привчили людей до того, що українці не ті люди, яких потрібно шкодувати.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: