facebook

Медведчук — якісно задокументований зрадник, – голова СБУ Василь Малюк розкрив деталі обміну (відео)

Із 215 полонених, врятованих із російського полону, безпосередньо 200 захисників обміняли на екснардепа Віктора Медведчука. В.о. голови СБУ Василь Малюк переконаний, що Медведчук – засіб впливу, відмивання коштів та потужний носій інформації для ФСБ. Про це він заявив на брифінгу в Офісі президента України у четвер, 22 вересня.

Пише - джерело.

“Медведчук – це не просто кум Путіна, а якісно задокументований нами державний зрадник. Його провина повністю зафіксована у відповідних матеріалах, які зібрала СБУ. Крім того, під час роботи по Медведчуку ми знешкодили не одну агентурну мережу, затримали багатьох державних зрадників та здобули велику кількість важливої інформації, яку використовуємо у контррозвідувальних заходах. А тепер, завдяки обміну ми змогли витягнути з російського полону героїв, на яких так чекають вдома”, – зазначив Малюк.

Читайте також:  Цікаві факти про Івана Франка які ви не знали

На запитання журналіста – навіщо Путіну Медведчуку? Василь Малюк припустив, що Медведчук є потужним носієм інформації для ФСБ.

“Можливо готують Медведчуку певну роль в Росії. ФСБ проводить СІО (спеціальну інформаційну операцію). Можуть використовувати Медведчука для цього. Також, він потрібен розвідці ГШ РФ. Через нього йшло фінансування ФСБ. Медведчук засіб впливу, відмивання коштів та потужний носій інформації” – сказав Малюк.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: