facebook

Мчить новий сніговий циклон: синоптик Діденко назвала найбільш морозний день в Україні

Погода в Україні з кожним днем все менше нагадує зиму. Водночас синоптики прогнозують снігопади найближчими днями.

Пише - джерело.

Народний синоптик Станіслав Щедрін зазначає, що 19 лютого пізно ввечері, а також в ніч на 20 лютого в Україну прийде циклон із Заходу, тому на всій території країни очікуються опади змішаної фази, подекуди пройдуть снігопади.

Водночас, висока температура на вулиці зумовить те, що сніг перетвориться на дощ.

Хто такий Станіслав Щедрін
Стас Щедрін – український народний синоптик з Кропивницького. Дає довгострокові і короткострокові прогнози погоди в Україні. Співпрацює з рядом провідних загальнонаціональних видань.

“Вночі стовпчик термометра показуватиме від -3 до +2 градусів, а вдень повітря прогріється до +4 + 7 градусів тепла”, – говорить він.

Синоптик Наталія Діденко зазначає, що з 20-26 лютого очікуються переважно мінусова температура вночі.

Читайте також:  “Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко – український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наташею Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода з 20 по 26 лютого
Протягом тижня опади будуть чергуватися з сонцем, вітер буде поривчастим. Вночі у більшості областей переважатиме мінусова температура, особливо 23 та 28 лютого.

Погода на початок березня в Україні
Згідно з попередніми прогнозами, березень почнеться в Україні потеплінням, особливо в південній частині, центральних і східних областях.

Раніше синоптик Віталій Постригань зазначав, що погода в Україні в лютому нагадає всім про зиму. У першій декаді лютого українці відчують, як виглядає справжня зимова і морозна казка. Як написав синоптик, за попередніми розрахунками, зимова і морозна погода триватиме до кінця лютого.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: