facebook

“Мати дві доби пиячила”: у Херсоні копи вилучили дитину 2,5 роки через батьківський недогляд

У Херсоні, небайдужі сусіди однієї з багатоповерхівок в районі Житлоселище зателефонували в поліцію, та повідомили, що їхня 34-річна сусідка 2 доби не виходить з квартири. Судіди зайшли в квартиру, та виявили жінку у стані сильного алкогольного сп’яніння. Та її 2,5 річного малюка, якому була необхідна допомога.

Пише - джерело.

Джерело: Відділ комунікації поліції Херсонської області

Правоохоронцям, які прибули за вказаною адресою жінка повідомила, що дві доми пиячила, від чого їй стало погано. За малолітнім сином через погіршення стану здоров’я вона доглядати не могла. У поліції зазначають, що дитина була сильно налякана, голодна та знервована. У квартирі була повна антисанітарія, відчувався страшенний сморід і у таких умовах дві доби з безпорадною мамою провів маленький син жінки. Подіціанти викликали швидку, та соціальні служби.

Читайте також:  Нікому не потрібний врожай: у Мережі показали, як фермери з Херсонської області розбивають кавуни

Також, у поліції повідомляють, що на родину чекає ретельна перевірка. Зараз на комісії вирішується питання, щодо тимчасового вилучення дитини з сім’ї. Поліцейські склали адмін протокол на мати дитини, щодо неналежного виконання батьківських обов’язків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: