facebook

Матір під час прогулянки із донькою зґвалтували просто посеред вулиці: дитина лежала обличчям у багнюці

Потерпіла жінка з жахом пригадує момент, коли вони пліч-о-пліч лежали з дочкою прямо в багнюці і плакали від страху.

Пише - джерело.

В Уельсі зловмисник просто на велосипедній доріжці зґвалтував матір та намагався вчинити теж з її маленькою донькою. За злочин він отримав 24 роки ув’язнення.

Про це повідомляє сайт Daily Mail.

У травні цього року мати зі своїми дітьми гулялиа велосипедною доріжкою. Спочатку вони пройшли повз “неохайного незнайомця”, яким виявився підсудним Ентоні Вільямс. Тоді чоловік пішов слідом за родиною. Перш ніж підійти до жінки, імені якої не називають, ґвалтівник наказав їй зупинитись і роздягнутись.

Спочатку жінка була збентежена, але потім Вільямс почав погрожувати, що завдасть шкоди її дітям, якщо жінка не підкориться йому.

Під час жахливого нападу, який тривав близько 20 хвилин, Вільямс вдарив потерпілу, а потім наказав їй зняти джинси і лягти просто посеред дороги. Жінка пригадує, що перш ніж вдарити її, Вільямс запитав: “Ти хочеш, щоб твої діти пережили це саме?”

Далі зловмисник наказав матері роздягнути доньку, інакше він погрожував насильством. Коли дитина лежала обличчям просто у багнюці, Вільямс намагався її зґвалтувати. Жінка з жахом пригадує момент, коли вони пліч-о-пліч лежали з дочкою на землі і плакали від страху.

“Я притулилась до доньки і намагался запевнити її, що з нею все буде добре”, — із жахом розповідає потерпіла.

Напад припинився лише тоді, коли дівчинка сказала, що вже не може дихати. Лише після цього матері та її дітям врешті вдалося втекти.

За даними суду, після цього Вільямс сказав своєму сусідові, що, мабуть, він скоїв те, “що може завдати неприємностей”. Підсудний спочатку стверджував, що жінка сама підійшла до нього посеред велосипедної доріжки з проханням про грубий секс.

Читайте також:  Зґвалтували, побили, пограбували та пішли розважатися: через що підлітки жорстоко познущалися з працівниці лазні

Пізніше Вільямс зізнався своєму сусідові, що насправді зґвалтував жінку. Після широких публічних закликів поліції у ЗМІ щодо інформації про цей інцидент сусід звернувся до правоохоронних органів і повідомив про свої занепокоєння.

Під час інтерв’ю поліції 43-річний Ентоні Вільямс зізнався, що у нього були проблеми з алкоголем і напередодні він витратив купу грошей на випивку.

Спочатку суд призначив ґвалтівнику 16 років ув’язнення. Але після оприлюднення нових фактів суддя Волтерс сказав, що обвинувачений несе значну загрозу для суспільства, тому строк ув’язнення продовжили до 24 років. Крім того, Вільямс до кінця дня перебуватиме в реєстрі сексуальних злочинців.

Сам Вільямс переконував присяжних, що гадки не має, що на нього найшло. Чоловік сказав, що не пам’ятає абсолютно нічого, але йому прикро за те, що він скоїв і за травму, яку він завдав потерпілим.

Адвокат обвинуваченого наголошував на тому, що його підзахисний визнав свою провину, що може полегшити покарання. Натомість суддя зазначив, що тоді на доріжці Вільямс завдав жінці та її дітям непоправної шкоди, оскільки найбільший страх для матері — це загроза життю і здоров’ю її дітей.

Сама жінка сказала, що ці спогади вже ніколи не покинуть її і назвала Вільямса “огидною, хворою і підлою” людиною.

Раніше Ентоні Вільямс вже був визнаний винним за трьома звинуваченнями у спробі зґвалтування. Підсудний вже мав дев’ять судимостей за 13 злочинів, зокрема за крадіжки зі зломом, підпал та напади.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: