facebook

Матч Ліги націй УЄФА Швейцарія-Україна скасували

Таке рішення пов’язано з тим, що усі делегацію національної команди України було відправлено на карантин

Матч Ліги націй УЄФА Швейцарія-Україна, який повинен був відбутися у вівторок, 17 листопада, скасували у зв’язку з зараженням коронавірусом кількох членів команд. Про це повідомив прес-аташе національної збірної України Олександр Гливинський.

Пише - джерело.

“УЄФА повідомив Українську асоціацію футболу, що “у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися”, – зазначили в Українській асоціації футболу.

Читайте також:  Український фігурист на Олімпіаді різко відповів журналістці про війну з Росією

Як зазначається, УЄФА, УАФ, і Швейцарська асоціація футболу були готові до проведення поєдинку. Однак, заборона місцевої влади змусила футбольні організації відмовитися від проведення гри.

Новини за темою: Збірна Україна знову втратила трьох футболістів через коронавірус
“Рішення щодо подальшої долі матчу прийматиме УЄФА”, – зазначив прес-аташе національної збірної України.

Нагадаємо, цього тижня у ще трьох гравців збірної України з футболу – Едуарда Соболя, Євгена Макаренка та Дмитра Різника – підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Після чого, перед вирішальним матчем Ліги націй збірної України проти Швейцарії, усю команду тренера Андрія Шевченка відправили на карантин.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: