facebook

Масовані ракетні атаки Росії: розкрито головний план Путіна

Головний план президента РФ Володимира Путина і його оточення на цей час – вижити. Саме цього вони хочуть домогтися масованими ракетними ударами по Україні.

Пише - джерело.


Таку думку в інтерв’ю УНІАН висловив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

“Їхній план – вижити після того, як Росія, в якій все, в принципі, було контрольовано, стабільно до 24 лютого, стала нестабільною країною. В РФ зростає невдоволення людей. Поки воно глухе. Але Путін постійно вивчає громадську думку. У Кремлі знають, що рівень його підтримки падає, який зазвичай зашкалював і був більше 70%. Зараз після мобілізації, ганебної втечі з-під Києва, в Харківській області, природно, у багатьох людей відкриваються очі. Вони бачать, що Путін – це міф, що він не мудрий, не сильний і не великий полководець, А насправді шахрай і злочинець”, – заявив Геращенко.

Він упевнений, що до росіян вже ніколи не буде того ставлення, яке було раніше, “коли за ними бігали, хотіли отримувати їхні гроші”.

“Зараз навпаки. Відмовляються від російського газу, від російської нафти, вибухає газопровід “Північний потік”, і Путін не може нічого з цим зробити. Поставки газу зупиняються. До речі кажучи, зараз газ з Росії в Європу не поставляється. Єдиний шлях, який є, лежить через Україну. Путін вичікує і щодня втрачає кілька сотень мільйонів доларів, які могли б витрачатися на війну. Через те, що” Північний потік ” підірваний, він не отримує гроші за газ. Це дуже добре. Тому вони хочуть вижити”, – додав радник голови МВС.

Читайте також:  В Калуші харків’янка народила дівчинку

Говорячи про російського генерала Сергія Суровікіна, якого поставили командувати окупаційними військами в Україні, Геращенко назвав його “людиною без честі і совісті”:

“Суровікін – військовий злочинець, його місце – на лаві трибуналу разом з Шойгу, Герасимовим, Путіним, Медведєвим та іншими виродками. Цей негідник почав свою кар’єру з того, що брав участь у розстрілі мирних демонстрацій в Москві в 91-му році. Його підрозділ задавив танками трьох юнаків, які вийшли за демократію. Після цього він деякий час сидів у в’язниці за ці смерті. Потім його указом Єльцина випустили. Потім до нього були претензії за фактами корупції в російській армії, розкрадання її техніки. Це такий само бандит, як і Путін. Суровікін – подільник Путіна, Путін став оточувати себе тими, хто піде до кінця і буде знищений разом з ним”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: