facebook

Марцінків вважає масове отруєння собак у Франківську лише передвиборчою провокацією

Станом на сьогодні триває розслідування у справі масового отруєння собак, проте жодних результатів у поліції так і немає.

Про це під час оперативної наради повідомив дільничний офіцер Івано-Франківського відділу поліції Юрій Миронюк, пише Ратуша.

Пише - джерело.

Наразі є порушення кримінального провадження, справа розслідується. Зроблено багато роботи, але поки що похвалитися немає чим. Дали доручення на кіберзлочинність, вони зараз вичисляють власників сайтів, які розповсюджують питання жорстокого поводження з тваринами, – розповів офіцер.

Зазначив, що правоохоронці дали запити по аптеках, проте, за попередньо інформацією, масового скуповування ліків, які використовуються для отруєння собак, не було.

Можливо завозять з іншого регіону, тому планують виходити на оптових продавців.

Згідно даних поліції, останній випадок був зафіксований наприкінці жовтня.

Мені здається, що це дійсно була якась провокація до виборів. Ми, звісно, будемо відслідковувати, але складається таке враження, – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також:  У Франківську п’ятирічна дитина повисла на 4 поверсі: її врятували за допомогою баштового крану (ФОТО)

Також Юрій Миронюк додав, що зараз у них налагоджена співпраця з приватними ветеринарними клініками, комунальними підприємствами та КП “Полігон”. Тому, якщо є якісь такі випадки, то вони напряму звертаються до правоохоронців.

Нагадаємо, 12 жовтня містяни зібралися під стіни обласного управління Нацполіції з вимогою знайти невідомих, які масово труять собак.

Тоді Руслан Марцінків повідомив, що правоохоронці отримали доступ до камер відеоспостереження. А за інформацію про невідомих, які труять собак, можна отримати винагороду від міської ради.

Наступного дня франківці вийшли на мітинг “За безпеку тварин в Івано-Франківську” під стіни ОДА.

Тому в Івано-Франківській міській раді створили спеціальну комісії, яка складається з представників міської влади, поліції і волонтерів для розслідування даної справи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: