facebook

Марцінків в лікарні: мер Івано-Франківська розповів, як його лікують від бронхіту (відео)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків потрапив до лікарні з бронхітом.

Пише - джерело.

Поки очільник міста перебуває на лікарняному він записав відео з терапевтичного відділення і розповів, як проходить його лікування та яка ситуація з кількістю хворих, пишуть Версії.

“Я є в терапевтичному відділенні. Ви знаєте, що я лікуюся від бронхіту, від пневмонії. Але це відділення є особливим тому, що тут з перших днів епідемії перебувають ковідні хворі. Я хочу подякувати в першу чергу нашим медикам, низько вклонитися”, – відзначив Руслан Марцінків.

Він додав, що на щастя, колапсу зі збільшенням кількості хворих на ковід не спостерігається.

“На сьогоднішній день ми спостерігаємо лише незначне збільшення пацієнтів. За вчорашній день в Центральну міську клінічну лікарню поступило всього 5 пацієнтів з коронавірусною хворобою. Значного росту ми не спостерігаємо, щоб було дійсно перевантажено і не було вільних місць”, – відзначила Любов Лосюк, завідувач терапевтичного відділення ЦМКЛ.

Читайте також:  Коронавірус на Франківщині: для хворих розгортають місця у пологовому будинку

Проте, зазначають і лікарні, значно збільшилась кількість пацієнтів з важким перебігом коронавірусу. Ймовірно, це обумовлено тим, що пацієнти запізно звертаються за медичною допомогою або займаються самолікуванням.

“Бачите, що є незначне зростання хворих. Але такої проблеми, як пишуть в Інтернеті, що ліжка на коридорах стоять – то такого нема. Дякую лікарям за роботу, дякую від себе, що мене добре прокапали. Бажаю всім міцного здоров’я”, – додав міський голова.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: