facebook

Мами більше немає: у Кам’янському жінку із сатурацією 42 не брали до реанімації

Мешканка Кам’янського, 65-річна Ольга Мосейчук, надійшла із сатурацією 42 до міської лікарні №9.

Пише - джерело.

Але місце у реанімації для жінки знайшли лише після погроз доньки покликати журналістів із усієї Дніпропетровської області. На жаль, було вже пізно – життя Ольги обірвалося. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на sprut.news .

Як розповіла дочка Ольги, жінка надійшла до лікарні із сатурацією 42. Незважаючи на те, що Ольга весь час була на кисневому концентраторі, лікарі не могли знайти для пацієнтки місце у реанімації. Тільки після обіцянки доньки надати ситуацію розголосу на регіональному рівні, місце несподівано знайшлося. З Юлією одразу особисто зв’язалася завідувачка відділення. До цього жінка 1,5 тижня пролежала у лікарні із двостороннім запаленням легень. При цьому Ользі не поставили жодної крапельниці – давали лише антибіотики.

Читайте також:  14 місяців з COVID: мешканець Туреччини встановив рекорд із найтривалішого захворювання

Лікарі запевняли Юлію та її сестру, що лікарня оснащена всіма необхідними препаратами, що з їхньою мамою буде все гаразд. Одна з дівчат була готова особисто доглядати Ольгу — «лише дайте захисний костюм». Але лікарі відмовили у цьому, як і відмовили поставити крапельницю. Лише за день до смерті жінки дочкам видали список препаратів вартістю 3000 грн та 11000 грн. Юлія обурилася, чому його не дали відразу — адже вона платила навіть персоналу, щоб маму погодували з ложки.

«Це дуже дорогі препарати, ми не знали, чи ви це купуватимете чи ні», — відповіла лікар.

У День смерті Ольги сатурація впала до 35-ти. Юлія так і не встигла доїхати до лікарні.

Щиро співчуваємо!

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: