facebook

Мама 4-річної Лізи з Вінниці розповіла, як загинула її дитина

Під час ракетного обстрілу Вінниці загинула 4-річна дівчинка Ліза.

Пише - джерело.

Її мама переживає біль втрати і вперше після трагедії змогла побувати на місті гибелі її дитини та розповісти про той страшний день.

Про це вона написала в своєму інстаграмі.

Жінка розповіла, що відвідала те місце у Вінниці, де ворожа ракета забрала життя її дитини, а також згадала кожну секунду у момент вибуху.

“Пам’ятаю, як почула гучний гул, подумала це точно не літак. Ми одночасно з Лізою підняли голову вверх, прямо над нами летіла ракета – надзвичайно велика. Здавалося, вона пару метрів над головою. Побачила, як падає в сторону Будинку офіцерів, тому стала спиною до нього, думала, що закрию собою дитину… Це була навіть не секунда, а набагато менше. Я дуже сильно тримала візочок разом з Лізою, зігнулась, її голова була біля моєї. Далі сильний вибух та тремтіння землі.⠀
Ми не впали. Тоді я зовсім не відчувала болю, тільки мертва тиша навколо…Навкруги стіною стояв чорний дим, нічого не було видно. Я не чула другого вибуху, не чула сигналізації машин, нічого не чула. Потім побачила свою кохану донечку, її розірване тіло”, – написала Ірина Дмитрієва.

Вона додала, що спершу бігала, шукала людей, щоб допомогли витягнути Лізу з візочка, а потім сіла і почала кричати і відчула сильний біль, а далі побачила, як на землю ллється кров.

Читайте також:  Четвертий випадок за один тиждень: в Добропіллі школярка наковталася пігулок

“Мозок відмовлявся вірити… Ця страшна картина крутиться перед очима знову і знову”, – написала Ірина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Я мама янгола (@l.i.z.i.love)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: