facebook

“Лютий буде дуже важким”: Астролог передбачила окупацію кількох міст України

“Лютий буде важким”: Астролог передбачила окупацію кількох міст України

Пише - джерело.

Астролог Наталія Власенко склала прогноз для України на лютий 2023 і назвала найнебезпечніші дати, коли буде багато смертей і навіть окупація деяких міст, передають Патріоти України.

Як написала Власенко на своїй сторінці в Instagram, повня 6 лютого буде давати нову енергію – поступовість, маніпуляції, смертність, нещасні випадки, звичайний народ під загрозою. Однак Україна отримає фінаносву допомогу і зброю.

З 14 лютого, за словами експерта, буде не дуже приємна ситуація на небі – на кордонах з обох сторін багато смертей до двадцятих чисел місяця, якісь непередбачувані ситуації. Можливі смерті важливих людей на верхівках влади близько 16 лютого або просто важливі зміни.

Читайте також:  Данілов пояснив тезу "воювати доведеться усім"

“Схоже на наступ на якихось територіях на навіть двох напрямках, але з якого боку ці два наступи будуть? Загострення пристрастей на кордонах буде з середини лютого і частина березня. Мабуть, і “вітати” будуть (окупанти, – ред.) з роком війни якраз вранці, ближче до дати”, – сказала Власенко.

Вона додала, що саме кінець лютого готує нас до важливих змін, вони будуть відбуватися і весь березень. “Ми навіть можемо в лютому втратити якісь території з-під контролю. Дійсно місяць дуже важкий по енергіях. Але найтемніша ніч перед світанком”, – підсумувала астролог.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: