facebook

Люті заморозки, а потім вся країна стане червоною: Україну накриє одразу дві стихії – синоптики б’ють на сполох

Прогнозується багато дощів!

Пише - джерело.

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 16 травня. В Україні теплішатиме. Крім того, спостерігається значне підвищення рівня води в річках.

Вночі 16 травня в Україні, крім півдня і Закарпаття, на поверхні ґрунту заморозки 0 – -5 градусіів.

Також, 16 травня у більшості західних, центральних, східних, Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській та Чернігівській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Зберігайте високий рівень обережності.

Сьогодні, 16 травня, мінлива хмарність. В південно-східній частині країни пройдуть невеликі короткочасні дощі, а решта території країни проживуть цей день без опадів.

Вітер південно-східного напрямку та східного і зі швидкістю 5 – 10 мерів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби +4 – +9 градусів тепла. У більшості західних та північних регіонів, а також у Вінницькій області +1 – +6 і заморозки на грунті. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +13 – +18, а на Закарпатті навіть до +20.

Читайте також:  Коли закінчаться зливи та почнеться потепління: синоптик порадував українців

У Києві сьогодні, 16 травня, мінлива хмарність та без опадів. Вітер північно-східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби склала показник з +1 – +6 градусів, на поверхні грунту заморозки, а вдень по області варто розраховувати на +13 – +18 градусів. У Столиці показники трохи інші: нічні +4 – +6, а денні +15 – +17.

Сообщение Люті заморозки, а потім вся країна стане червоною: Україну накриє одразу дві стихії – синоптики б’ють на сполох появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: