facebook

Люблю чоловіків: Помічник “слуги народу” калушанин Ростислав Дзундза пропонував столичним поліцейським інтим-послуги (відео 18+)

Ростислав Дзундза родом із Калуша потрапив у скандал після того, як пропонував поліцейським інтим-послуги в Києві.

Пише - джерело.

На відео чоловік схожий на нього зізнався поліцейським, що любить чоловіків, і розповів їм подробиці свого особистого життя.

Помічник нардепа від “Слуги народу” Ростислав Дзундза потрапив у скандал після того, як пропонував поліцейським інтим-послуги в Києві. Відеоролик публікує видання “Страна“, пише Фокус.

Відомо, що відеоролик за участю Ростислава Дзундзи було знято ввечері 24 серпня. Помічник нардепа від “Слуги народу” Неллі Яковлєвої в спілкуванні з поліцейськими заявив, що хоче “відсм**ти х**” і заявив, що є “не останньою людиною в Україні”.

Спершу Дзундза запитав у силовиків, чи голосували вони за президента Володимира Зеленського. На репліку того, хто знімає: “А чому відразу ми?” — помічник нардепа заявив наступне: “Я хочу відсм**ти у кого-то, відсм**ти х**”.

Пізніше Ростислав Дзундза, тримаючи келих вина в руках, зізнався, що любить чоловіків, і став ділитися подробицями свого приватного життя. За словами помічника нардепа, його відштовхує “запах жінок”.

“Я не остання людина в цій країні. Я заступник міністра економічного розвитку, я радник першої леді. У мене є і гроші. Я люблю чоловіків, красивих. Маю право”, — продовжив Дзундза, спілкуючись з поліцейськими.

Співрозмовники поцікавилися, ким доводиться Дзундзі чоловік, який його супроводжує з пляшкою вина, на що помічник відповів: “Він мені дасть на рот, але це не мій хлопець. У мене є хлопець”.

На сайті Верховної Ради сказано, що Ростислав Дзундза є помічником народного депутата України від “Слуги народу” Неллі Яковлєвої на громадських засадах. Ростислав Дзундза також є одним із засновників “Союзу католицької молоді”.

У коментарі “Страні“, Ростислав Дзундза заявив, що в той вечір міг бути напідпитку. За словами помічника нардепа, у відвертій розмові з поліцейськими він не побачив жодної проблеми і приніс вибачення, якщо когось образив.

“Кожна людина має право пропонувати іншій людині, яка досягла вісімнадцяти років, що завгодно”, — заявив Дзундза, коментуючи свою інтим-пропозицію поліцейському.

Читайте також:  “Познущалися з мого сина”: у лікарні області однорічна дитина отримала перелам стегна

Ростислав Дзундза, спілкуючись з журналістами, також спростував інформацію про те, що є радником Олени Зеленської та помічником нардепа від “Слуги народу”, і додав, що не має ніякого стосунку до політичних партій.

“Я громадський діяч, член багатьох громадських організацій: католицьких, християнських, проєвропейських різних платформ”, — резюмував він у коментарі.

Довідково.

Ростислав Дзундза народився у місті Калуш.

2016-2017 рр. член Експертно-консультативної групи з реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС Міністерства соціальної політики України, участь у підготовці комплексного звіту виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄC, зокремаположень щодо рівності та недискримінації у сфері зайнятості, соціальної політики та послуг. Кооринатор проекту “Практики Міністерства соціальної політики з метою забезпечення гендерної рівності на ринку праці в контексті відповідних директив ЄС” що реалізувався в рамках грантового компоненту проекту “Громадська синергія”, та фінансується Європейським Союзом та Міжнародним фондом “Відродження”.

2015-2016 рр. Співзасновник Соціальної та наукової платформи людського розвитку, керівник проекту «Сильніше разом: новий соціальний діалог Східного партнерстваі», «Розширені реформи, розвинене громадянське суспільство» Форуму громадянського суспільства Східного партнерства та «Ініціювання діалогу з багатьма зацікавленими сторонами щодо Соціальної реформа в Україні” за підтримки Євроаейського Союзу. Координатор проекту: «Аналіз законодавчих та стратегічних документів у сфері соціальної реформи» за підтримки Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).

1994-2000рр. — Ростислав Дзундза навчався в Івано-Франківській Теологічній Академії (Theological Academy in Ivano-Frankivsk) на факультеты Філософії і Теології (Department of Philosophy and Theology). По закінченню здобув диплом бакалавра Богослов’я та викладача релігієзнавства. Також в даний період Ростислав вів активну діяльність в Інституті Релігії і Суспільства Українського Католицького Університету м. Львова (Religion and Society Institute, Ukrainian Catholic University in Lviv), а саме робота на тему: «Українське законодавство та можливість Церкви виконувати свою соціальну місію», проведення науково-практичної конференції: «Соціальні проблеми посттоталітарного суспільства та можливості Церкви» та «Феномен сучасної релігійності богословсько-філософський, історичний, соціологічний та правничий аспекти».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: