facebook

Львівського диякона затримали за підозрою у систематичному ґвалтуванні доньки

Дівчина наважилася розповісти про це психологу, вже коли їй був 21 рік

Пише - джерело.

Поліцейські затримали 44-річного львів’янина за розпусні дії щодо своєї доньки. Правоохоронці з’ясували, що він розбещував її, примушував до виготовлення зображень порнографічного характеру з її участю, здійснював насильницьке задоволення статевої потреби неприродним способом, а також зберігав дитячу порнографію.

Напередодні стало відомо, що вчиняв злочини щодо неповнолітньої доньки священнослужитель – диякон. Про це повідомив адвокат постраждалої Олег Іванов.

Після затримання 44-річного львів’янина, який роками розбещував власну доньку, Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» та адвокат постраждалої Олег Іванов розповіли деякі подробиці справи.

– Це дуже добре, що ми його викрили, бо він постійно мав доступ до дітей. Донині. Весь той час, все розслідування, відколи вона була малолітньою.

Він же мав доступ до інших дітей, – каже адвокат.

Нагадаємо, за даними слідства чоловік знущався з доньки в дитячому віці, про це вона наважилася розповісти лише психологу, коли їй був 21 рік.

Про злочин стало відомо ще два роки тому, але розслідування справи не рухалося, дівчині не хотіли відрити, бо її батько священнослужитель.

Читайте також:  У рейсовому автобусі “Івано-Франківськ – Перемишль” знайшли понад дві тонни контрабанди (ФОТО)

– Півтора року тупцювались ми на місці. Проблема була в тому, що ніхто їй не вірив. І поліграф був навіть не найбільш втішним, таким розпливчастим.

Ніхто не міг повірити, що дійсно вона говорить правду, тому що її батько є священнослужителем, – пояснив Олег Іванов.

Коли ж провели обшук в помешканні чоловіка, виявили багато жорстких дисків з тисячами файлів, наголосив адвокат.

– Я поступово опрацьовував ці файли, дуже важко щось шукати в такому масиві: багато часу на це йде. І ось через якийсь час знайшли фотографії, відео, і тоді закрутилось нормально розслідування.

Ще раз допитали постраждалу вже по тих епізодах, які знайшли.

Вона впізнала себе, батька, ті епізоди, коли вони відбувались і що саме було. І ці електронні докази збігаються з її показаннями. Чоловік її ґвалтував, – додав адвокат.

Захисник постраждалої переконаний, що підозрюваний має залишатися під вартою на час розслідування, адже можливо є інші потерпілі від його дій.

У правоохоронних органах уточнили, що затриманий є дияконом однієї з львівських парафій, але не УПЦ Московського патріархату.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: