facebook

Лукашенко спрогнозував тривалість війни з Україною і похвалив військову потугу ОДКБ

Водночас білоруський “бацька” впевнений, що до збройного конфлікту справа не дійде.

Пише - джерело.

Самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову заявив, що в разі війни українська армія буде розгромлена через 3-4 дні, оскільки не отримає ніякої підтримки від Заходу.

Про це стало відомо із опублікованих фрагментів розмови на YouTube-каналі “Соловйов Live”.

“Україна ніколи з нами не воюватиме. Ця війна триватиме максимум три-чотири дні. Там не буде кому проти нас воювати”, – сказав, зокрема, Лукашенко.

Він також висловив переконання, що до збройного конфлікту не дійде, оскільки ніхто не бажає відмовитися від мирного життя і терпіти воєнні тяготи.

Читайте також:  "Ми про це попереджаємо Україну". Блінкен назвав сценарій вторгнення Росії

До того ж, за словами Лукашенка, країни НАТО не наважаться протистояти військовій потузі Організації договору колективної безпеки (ОДКБ), яка “проявила себе” під час недавніх протестів у Казахстані.

“Поки вони [США] там розгорнуться і перешлють сюди якісь війська, ми вже стоятимемо біля Ла-Маншу”, – ппригрозив білоруський диктатор.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про необхідність нарощування “миротворчого” потенціалу ОДКБ. Пояснив він це тим, що країни, які перебувають в Організації, можуть зіштовхнутися з новими викликами. До складу цієї військово-політичної міжнародної організації входять Росія, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан та Таджикистан.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: