facebook

Лукашенко назвав головні умови своєї відставки: деталі

Олександр Лукашенко назвав головні умови свого відходу від влади. Про це він повідомив на Всебілоруських народних зборах, передає ТСН з посиланням на БЕЛТА.

Пише - джерело.

Лукашенко заявив, що може піти у відставку, якщо не буде протестів в країні і будуть гарантії безпеки для його прихильників.

“Головна моя умова відходу від влади: в країні мир, порядок, ніяких протестних дій, не перевертати країну, висловлювати у межах закону думку”, – сказав він.

Лукашенко вважає, що Всебілоруські народні збори мають бути стабілізатором на перехідний період і хоче надати їм конституційні повноваження.

“Всебілоруські народні збори (вони будуть обиратися ще більш відповідально) матимуть повноваження. Вони повинні бути стабілізатором на перехідний період”, – підсумував він.

Читайте також:  Небезпечний вірус Ебола "прокинувся" і знову почав убивати

Нагадаємо, що зараз у Мінську відбуваються Всебілоруські народні збори – загальні збори представників білоруського уряду та інших гілок влади, керівників і працівників підприємств, діячів науки і культури.

Акції протесту в Білорусі почалися після виборів президента, які відбулися 9 серпня 2020 года. Після оприлюднення даних перших екзит-полів, білоруси вийшли на акції протесту в багатьох містах країни. Вони переконані, що Олександр Лукашенко сфальсифікував результати на свою користь. Почалися масові протести. До сих пір силовики жорстоко розганяють людей, застосовують силу, масово арештовують.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: