facebook

Літо 2023: рекомендації астрологині на 7-9 червня

Астрологиня розповіла, до чого нам потрібно готуватися в середу, четвер і п’ятницю.

Пише - джерело.

Про те, на що цього дня варто звернути особливу увагу, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Транзитний Місяць проходить знаком Водолія, що зазвичай не найкращим чином впливає на людську психіку, роблячи нас більш збудливими, чутливими та вразливими. Головне бажання в цей час – прагнення до змін на всіх рівнях, від глобального до побутового й господарського: може, наприклад, з’явитися бажання як змінити світовий лад, так і переставити меблі або замінити штори. Не варто відмовляти собі у вирішенні хоча б тих питань, які нам до снаги, а це зміни у своєму житті та власному домі. До більш серйозних кроків необхідно ставитися обережно – під впливом необдуманого захоплення новим і привабливим можна припуститися помилки, над виправленням якої згодом доведеться довго й наполегливо працювати.

Читайте також:  Рейтинг дружин за знаком Зодіаку: хто найкраща, а хто зробить ваше життя пеклом

Нинішній прохід транзитного Місяця Водолієм ускладниться ще й тим, що там уже доволі тривалий час перебуває Плутон, який астрологи часто називають “планетою смерті”. В суспільному житті він може стати тригером для бунтарських настроїв. Причому це стосуватиметься не лише тих країн, населення яких живе за межею бідності, а й цілком успішних держав. Річ у тім, що енергії Плутона не зважають на реальний стан речей, радше їхній “настрій” можна визначити так: “Я б’юся просто тому, що я б’юся”.

Що стосується природи, то в цей час потрібно бути готовими до різких змін погоди, коли замість спеки приходить прохолода – і навпаки. Також велика ймовірність несподіванок у всіх життєвих сферах, але особливо можуть здивувати близькі люди, чия поведінка буде далекою від звичної.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: