facebook

Лісгоспи на Рожнятівщині власним коштом налагодили переправу

Липень в Івано-Франківській області видався щедрий на дощі.Особливо це відчутно в гірській місцевості. А ще не оговталися від червневої повені з її руйнівними наслідками. Тож невідомо, чи десь знову не виникне проблем.
Так сталося на річці Молода — одній із приток Лімниці, що бере свій початок у Рожнятівському районі (на знімку). Вона після дощів знову переповнена. Один із мостів став непридатним для проїзду, пише Голос України.

«Відрізаними від світу опинилися кілька лісництв. Та й туристам проблема. Тож лісгоспи власним коштом встановили тимчасову переправу», — повідомив старший майстер лісу Василь Люклян.

Пише - джерело.
Читайте також:  Прикарпатців просять допомогти дружині померлого цимбаліста Сказківа

Перейти і проїхати переправою можна, але трохи лячно. Вода майже на рівні мосту. Треба бачити, з якою силою вливаються потоки в труби, що водночас служать опорами. Так само з гуркотом виходять з другого боку.

Дорога до села Осмолода Рожнятівського району проходить через кілька мостів. Знизу гуркотить Лімниця або котрась із її приток. Видовище захопливе, хоча й моторошне. Тож не дивно, що такі місця притягують мандрівників.

Так само й з підвісними містками. Вони хитаються так, що йти боязко. Однак саме звідти відкриваються неймовірні краєвиди, тож туристи ризикують.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: