facebook

“Лікували від алкоголізму”: у Тернопільській області “вихователі” жорстоко побили чоловіка, топили його та змушували молитися

Постраждалого доставили в реанімацію з поламаними ребрами й пробитими легенями

Пише - джерело.

Троє чоловіків у Чортківському районі Тернопільської області викрали 22-річного сусіда, жорстоко його побили, погрожували втопити та змушували молитися. Чоловіки таким екстравагантним способом намагалися відучити односельця пити алкоголь.

Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області.

За даними правоохоронців, троє жителів села виманили потерпілого з будинку під приводом поспілкуватися та випити алкоголь, але коли він підійшов до своїх знайомі, то вони жорстоко побили його й заштовхали багажник машини. Його близько години возили в авто, після чого вивезли до річки, де погрожували прив’язати цеглу до ніг й втопити, а також змушували молитися.

Читайте також:  Юнацька збірна України виграла чемпіонат світу з футболу

В результаті 22-річного потерпілого забрали в реанімацію з переломами восьми ребер, пробитими легенями та іншими травмами.

На Тернопільщині жорстоко побили 22-річного хлопця/ фото tp.npu.gov.ua

Поліція знайшла одного “вихователя”, який частково визнав провину, а ще двох шукають. Затриманому повідомили підозру за статтею 146 “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини” та статтею 122 “Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: