facebook

“Лікувалась народними засобами”: в Дніпрі медики врятували породіллю з Covid-19

В Дніпрі врятували вагітну жінку, яка була у важкому стані з Covid-19. Породілля займалась самолікуванням, чим довела себе до критичного стану.

Пише - джерело.

Про це розповів у своєму Facebook генеральний директор Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.

Медик розповів, що врятувала жінку,реаніматор, керівник Covid-центру лікарні Мечникова Ірина Китова.

“Олена вагітна, їй 38 років, із Павлограда. Двоє дітей вдома. При надходженні тотальна пневмонія. Відразу два життя під загрозою. Лікувалася до останнього народними засобами. Пройшла все — непритомність, 22 дні реанімації, 30 днів ковід-терапії, операційну — кесарів розтин. Страшні думки і очікування. Одужує”, – розповів у Facebook заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор Сергій Риженко.

Керівник центру КОВІД лікарні Мечникова Ірина Китова / фото Facebook Ірина Китова

Нагадуємо, у вагітної дружини св’ященника,  через COVID уражено 90% легень.

Читайте також:  У Франківську після сильних опадів затопило вхід до гімнастичної школи (фоторепортаж)

Також Сергій Риженко розповідає, що пневмонія дуже тяжко протікає, висушує воду в організні жінок, не дає жінкам народжувати фізіологічно.

Солоні сльози важкої весни течуть по її щоках. Третя здорова дитина з’явилася в їхній родині в день її народження“, — резюмував медик.

Запис “Лікувалась народними засобами”: в Дніпрі медики врятували породіллю з Covid-19 спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: