facebook

Лікарі заборонили вивозити Навального з медзакладу

Лікарі лікарні в Омську, де в комі лежить російський опозиціонер Олексій Навальний, відмовилися погодити його транспортування.

Про це повідомила прессекретар політика Кіра Ярмиш в п’ятницю, 21 серпня.

Пише - джерело.

«Організований нами літак для евакуації Олексія має приземлитися через годину. Заборона на перевезення Навального – це замах на його життя, який прямо зараз роблять лікарі та брехлива влада, яка це санкціонувала», – написала Ярмиш в Twitter.

Ярмиш уточнила, що раніше ніяких заперечень транспортування Навального у медиків не викликала.

«При цьому до нинішнього моменту лікарі говорили, що готові санкціонувати транспортування. Саме тому ми в найкоротші терміни його організували. Тепер, в останній момент, лікарі не дають дозвіл. Це рішення, звичайно, приймали не вони, а Кремль», – додали Ярмиш.
Своєю чергою директор Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов з посиланням на співробітника лікарні заявив, що в організмі Олексія – отрута, небезпечна не тільки для нього, а й для оточення.

Читайте також:  Хлопчика, який зник з лікарні у Франківську, знайшли за 20 кілометрів від міста (ФОТОФАКТ)

«Іван Жданов вийшов до преси та розповів, що тільки що співробітник поліції в лікарні повідомив, що в організмі Олексія виявлено отруту, небезпечну не тільки для нього, а й для оточуючих. Назву не говорять, тому що «таємниця слідства». Лікарі не реагують на повідомлення», – підсумувала Ярмиш.

Нагадаємо, опозиційному політику і блогеру-антикорупціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку, що прямував з Томська в Москву. Його ввели в стан природної коми.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: