facebook

Леся Нікітюк вразила формами в купальнику зі зміїним принтом: гаряче фото

У розпал літніх відпусток телезірка Леся Нікітюк відправилась в елітний басейний комплекс серед соснового лісу. Разом з подругою вона позасмагала, а тоді показала апетитні форми в купальнику з анімалістичним принтом.

Пише - джерело.

Ледь не весь червень Леся Нікітюк присвятила зйомкам нового сезону розважального проєкту. Відтепер у житті ведучої роботи поменшало, тому, ймовірно, її чергова закордонна відпустка не за горами. Поки вона відпочиває неподалік від Києва.

У заміський комплекс зірка взяла трендовий “зміїний” купальник, адже анімалістичний принт вже кілька сезонів не виходить з моди. На ній крихітне бікіні та оригінальний бюстгальтер зі спокусливими зав’язками до талії.

Читайте також:  Денісова: Усіх дітей, які народжені від сурогатних матерів в Україні, допоможуть доправити до їхніх батьків-іноземців

Пляжний образ Леся Нікітюк довершила стильним солом’яним капелюшком. Для фото в інстаграм-профіль вона позувала сидячи на лежаку й випнувши сідниці. За лічені хвилини її апетитні форми підкорили понад 30 тисяч користувачів.

“Хто намаже спинку? Добре, я сама”, – з гумором підписала телеведуча.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: