facebook

“Легкий в управлінні”: дружина виставила на аукціон свого чоловіка

Жінка вирішила помститися своїй половинці.

Пише - джерело.

Мешканка Нової Зеландії вирішила продати чоловіка після того, як він залишив її з дітьми під час шкільних канікул.

Про незвичайни випадок повідомляє Independent.

Лінда Макалістер вийшла заміж за Джона 2019-го. Пара має двох синів: 4-річного Кольта і 6-річного Райдера. Якось під час шкільних канікул у дітей чоловік поїхав на роболовлю. Натомість Лінда залишилася вдома з синами. Вчинок чоловіка не на жарт її розлютив, а тому вона вирішилася вдатися до незвичайного вчинку.

Жінка вирішила виставити на продаж чоловіка на майданчику – онлайн-аукціоні TradeMe. “Продається чоловік. Зріст – 184 сантиметри. Вік – 37 років. Любить полювання та риболовлю, захоплюється фермерством. Можливо, буває тривожним у незнайомій обстановці, але вміє заспокоюватися самостійно. Легкий в управлінні. Мав кількох власників. Обміну та поверненню не підлягає”, – написала жінка в пункті “Опис товару”.

Читайте також:  Фото із хлопцем у трyні та новинки “могилізації”: в Москві розпочалася виставка похорoнного приладдя

Лінда каже, що Джон уважно стежив за тим, як просуваються торги. Мовляв, чоловік був упевнений, що за нього можна виручити чималі гроші. Втім, запропонували лише трохи більше 70 доларів. Пізніше оголошення було знято з публікації за порушення правил сайту.

Менеджер TradeMe щодо дотримання політики сайту Джеймс Райан каже, що не було випадків, коли на аукціон користувачі виставляли на продаж свого чоловіка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: