facebook

Ледве трималась на ногах: у Вінниці п’яна водійка збила 13-річного хлопчика на тротуарі (відео)

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9.30 по вулиці Івана Богуна, у Вінниці. Про це повідомили у місцевій спільноті у Facebook. Один з очевидців зняв відео перших кадрів після ДТП та затримання водійки.

Пише - джерело.

Свідки розказують, що п’яна водійка збила 13-річну дитину.

” — Жінка 1978 року народження за кермом автомобіля «Хавал» не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар та збила дитину. За попередніми даними, хлопчик отримав травми та його госпіталізували у лікарню, — розповідає журналістці видання «20 хвилин» пресофіцер відділу комунікації вінницької обласної поліції Ірина Добровольська.

Вона додала, що на місці працює слідчо-оперативна група.

“— Водійку повезли у наркодиспансер для освідування на стан сп’яніння. Результатів поки що немає,” — сказали у відділі комунікації.

За попередніми даними дитину госпіталізували у реанімацію.

Читайте також:  У застосунку «Дія» вже можна подавати заявку на отримання 6,5 тис. грн

Слідчі за фактом відкрили кримінальне провадження та слідство триває.

Як згодом повідомили у поліції, Після проведення всіх першочергових процесуальних дій слідчі затримали 43-річну жінку-водія автомобіля «HAVAL» та помістили її до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейськими готуються необхідні матеріали для оголошення її про підозру та обрання запобіжного заходу.

В межах розслідування кримінального провадження розпочатого за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України, у правопорушниці відібрані зразки крові для проведення експертизи на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У поліції підтвердили, що травмована дитина перебуває у лікарні.

За таке правопорушення передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Розслідування триває.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,