facebook

Київський морг переплутав небіжчиць, родичі в шоці – “Моя тітка була лисою!”

Понад вісім годин жінка доводила працівникам моргу, що у труні – не її тітка.
У Києві трапилася прикра історія, внаслідок якої родини не змогли оплакати і гідно поховати своїх померлих родичів. Про це йдеться у сюжеті «ТСН».

Як зазначається, у київському морзі на вулиці Оранжерейній племінниці на впізнання видали не те тіло – де поділася її померла тітка, їй відповісти не змогли. Понад вісім годин жінка доводила працівникам моргу, що у труні – не її родичка.

Пише - джерело.

Зі її словами, її тітка страждала на рак, тож після двох курсів хіміотерапії не мала волосся. А небіжчиця в труні – старшого віку і з довгим світлим волоссям.

Жінка викликала на місце події правоохоронців, які встановили, що тіло небіжчиці передали іншій родині. Там помилку не лише не помітили, але вже й встигли піддати тіло кремації.

Читайте також:  YouTube Music дозволить користувачам створювати власні радіостанції

Як виявилося, помилка дійсно сталася – через своє захворювання померла перебувала в пансіонаті і останнім часом спілкувалася з родичами лише онлайн. Ті добре знали її в обличчя.

Того дня у пансіонаті померли одразу дві жінки: за збігом обставин, вони мали однакові прізвища і діагнози. Їх в один день відправили у морг.

За допомогою поліції помилку вдалося довести, однак жінку вже встигли поховати. Чому родичі не впізнали жінки, у ритуальній службі пояснюють шоковим станом: люди вирішили, що обличчя після смерті сильно змінилося. До того ж, покійним роблять макіяж, а волосся приховали.

Коли ситуація з’ясувалася, родини домовилися обмінятися померлими.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: