facebook

Купалися у фонтані і жебракували: до Франківська повернулися роми (ФОТО)

Декілька днів тому до Івано-Франківська приїхала чергова група ромів. В перший день свого перебування в Івано-Франківську, відмітились купанням у фонтані, де їх виявив патруль Муніципальної інспекції.

Наступного дня патруль виявив цих самих осіб на Привокзальній площі, за звичним для них ділом- жебракуванням. Жебраками виявилися двоє братів віком 12 і 13 років, та 16 річна дівчина з своєю річною дитиною на руках. Всі вони родом з Закарпаття. Про дану подію інспектори повідомили на лінію 102. З ними і їхнім батьком було проведено профілактичну бесіду про недопущення залучення до жебракування неповнолітніх дітей.

Пише - джерело.

Профілактичні бесіди так нічого і не навчили знахабнілих гостей міста. Вчора патрульні знов виявили цих осіб під час купання у центральному фонтані міста. З ними повторно було проведено профілактичну бесіду. А вже через пів години до інспекторів звернулися небайдужі громадяни і повідомили про те, що група малолітніх осіб займається жебракуванням поруч вулиці Франка. Особами, про яких повідомили небайдужі громадяни, виявилися ті самі неповнолітні роми. Наші працівники повідоми про цю подію на лінію 102, і передали юних жебраків, працівникам ювенальної превенції, які в подальшому притягнули їхнього батька до адміністративної відповідальності.

Читайте також:  На прикарпатського священника склали протокол за порушення карантину

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків дав доручення вивезти людей ромської національності з міста в Закарпатську область.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: