facebook

Країни НАТО мають серйозні розбіжності щодо подальших відносин з Росією, – ЗМІ

Польща та країни Балтії, пишуть американські ЗМІ, виступають за повний розрив відносин з Росією. Німеччина та Франція натомість хочуть продовжити комунікацію з Москвою.

Пише - джерело.

Війна в Україні зайшла у “непередбачувану” стадію, отож думки щодо відносин з агресоркою розділились. Про це журналістам повідомили двоє високопоставлених західних чиновників.

Франція, Німеччина та Туреччина – за контакти з Путіним
ЗМІ, проте, не зазначили позиції США та Великої Британії. Балтійці та поляки хочуть “поставити Росію на коліна”. Франція, Німеччина, Туреччина бажають підтримувати контакти з Володимиром Путіним. Незважаючи на злочини, які він скоїв.

Читайте також:  Знімальна група телеканалу "НТН" у Полтавській області загинула в ДТП

Країни погоджуються у тому, що війна – далека від завершення
Глави МЗС країн НАТО погоджуються в одному: війна – ще далека від свого завершення. Адже попри те, що Росія відвела війська з Півночі, на Сході вона повільно, проте жорстко наступає.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що Москва не відмовилась від своїх амбіцій щодо України. Війська відвели, аби перегрупувати, переозброїти та поповнити запаси. Подальше просування на Донбасі очікують через кілька тижнів – заради створення сухопутного коридору до Криму.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: