facebook

Крали квіти з могил військових і продавали на базарі в Мукачеві: злочинцям зaгрoжує сyворе покарання

У Мукачеві сімейна пара крала квіти з могил військових на Алеї Слави Героїв і потім продавала їх на ринку. Пару вже затримала поліція і доставила в управління.

Пише - джерело.


Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Мукачево.

Повідомляється, що працівники кримінальної поліції Мукачівського районного управління розшукали двох місцевих жителів, які причетні до крадіжки на центральному кладовищі.

Встановлено, що це мешканці Мукачева, чоловік та жінка, 34 та 35 років, які перебувають у цивільному шлюбі.

За даними поліції, ця пара вранці здійснювала набіги на Центральне кладовище в Мукачеві. Там вони крали квіти з могил військовослужбовців, на Алеї Слави Героїв. Потім ці квіти вони формували в нові композиції та продавали – на місцевих ринках, а також у закладах відпочинку.

Читайте також:  На Львівщині зійшли з рейок і перекинулися 18 вагонів

Обох підозрюваних затримали та доставили в поліцейське управління. Зараз вони дають свідчення і вже встановлено, що вони причетні як мінімум до чотирьох випадків крадіжки квітів. Їхні дії потрапили на камери.

Зловмисникам інкримінують частину 3 ст.297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Розслідування у цій справі триває.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: