facebook

Користувачів Facebook очікують зміни – Цукерберг

Facebook тепер буде відстоювати самовираження дописувачів та шифрування даних.

Пише - джерело.

PALO ALTO, CA – AUGUST 18: Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg smiles before speaking at a news conference at Facebook headquarters August 18, 2010 in Palo Alto, California. Zuckerberg announced the launch of Facebook Places, a new application that allows Facebook users to document places they have visited. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images) *** Local Caption *** Mark Zuckerberg

“Це новий підхід, і я думаю, що він розлютить багатьох людей. Але, чесно кажучи, старий підхід теж дратував багатьох, тож давайте спробуємо щось інше”, – заявив Цукерберг на технічному саміті Silicon Slopes у п’ятницю в Ют, пише ТСН.

Читайте також:  З 1 травня пацієнтів з COVID-19 прийматимуть лише в опорних лікарнях – хворих з 5 медзакладів переведуть

Співзасновник та гендиректор Facebook додав, що раніше його компанії доводилося видаляти усе, що можна було визнати “занадто образливим”, але зараз він змінює цей підхід.

“Нам усе частіше доводиться цензурувати різний контент, мені від цього дуже некомфортно”, – сказав Цукерберг.

Він визнав, що соцмережа несе відповідальність за фільтр контенту, пов’язаного із тероризмом, експлуатацією дітей та підбурюванням до насильства, і запевнив, що “справді шкідлий контент будуть видаляти”, проте відтепер фільтри будуть менш жорсткими. Facebook також продовжить боротьбу за шифрування даних.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: