facebook

“Коротше, тут пи**ець!” У Криму туристи з РФ показали відео, як в їхнє авто прилетів снаряд з полігону

В окупованому Росією українському Криму випущений з полігону загарбників снаряд прилетів у автомобіль цивільних, які відпочивали в одному з курортних містечок.

Пише - джерело.

Відео про подію, зняте туристом з РФ, потрапило в мережу, і кадри опублікував журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram.
Російський боєприпас не розірвався, і залишив на даху машини зяючу дірку, були вибиті шибки, всередині – маса пошкоджень.

У транспорті в момент події нікого з людей не було, і обійшлося без жертв.

“Курортний сезон для рашистів стає дедалі гарячішим”, – підписав журналіст ролик.

За словами російських туристів, які приїхали на відпочинок в окупований український півострів, снаряд прилетів з полігону, що розташований недалеко від курортного містечка. Машину вони залишили поруч з місцем свого відпочинку.

Читайте також:  Звільнення зі служби: Зеленський затвердив важливе нововведення для військових

“Коротше, ми тут відпочиваємо на морі, і он звідти (показує напрямок, – Ред.) з полігону прилетів снаряд, на*уй, снаряд. Розламало… Сидушки немає… Коротше тут пи**ець. Прямо розірвало, на*уй. Це пи**ец. А ось снаряд прилетів, на*уй”, – описує ситуацію росіянин, знімаючи розбите авто.


На відео також видно, як інші шоковані туристи діляться враженнями про інцидент, що стався на курорті, коли приїхавши з РФ відпочити в захоплений Крим, фактично потрапили під російський обстріл.

Попереджаємо – на ролику нецензурна лайка!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: