facebook

Колишній військком Хмельниччини загинув на Запоріжжі

У боях на Запорізькому напрямку загинув колишній очільник Хмельницького обласного територіального центру комплектування, 45-річний Володимир Возний.

Пише - джерело.

У п’ятницю, 3 листопада, стало відомо, що колишній військком Хмельниччини Володимир Возний загинув на Запоріжжі.

Про це повідомив очільник Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

“Сьогодні, близько 10.00 у бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку в результаті бомбового удару загинув полковник ВОЗНИЙ Володимир Миколайович, колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП”, – написав посадовець у своєму Facebook.

Згодом інформацію про загибель ексвійськкома підтвердив заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, а також ексочільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. Інформації про час та місце поховання Володимира Возного поки немає.

Читайте також:  МЗС РФ пригрозило США розривом дипвідносин у разі визнання Росії спонсором тероризму

Зазначимо, що Володимир Возний народився 22 груд­ня 1978 ро­ку на Ду­на­євеч­чи­ні. З 2000 ро­ку про­хо­див служ­бу в 128-й окре­мій ме­ха­ні­зо­ва­ній ди­ві­зії міста Бе­ре­го­ве За­кар­патсь­кої об­ласті, а з 2003 ро­ку – в 50-му окре­мо­му ін­же­нер­но-са­пер­но­му ба­таль­йоні, що в селі Ру­да Кам’янець­-По­діль­сько­го району.

2006 ро­ку був приз­на­че­ний на­чаль­ни­ком від­ді­лен­ня Кам’янець­-По­діль­сько­го військкомату. Від 2013 по 2014 роки очолював Ле­ти­чівсь­ко-Ста­ро­си­нявсь­кий військкомат, від 2014 по 2015 – Чемеровецький, а від липня 2015 – Кам’янець-Подільський військкомат. У березні 2022 року його призначили очільником обласного ТЦК.

Був на­го­род­же­ний від­зна­ка­ми ЗСУ, 2014 ро­ку брав участь в АТО.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: