facebook

Колишній британський прем’єр за кермом вантажівки: повіз гуманітарку для українців

Мільйони українців були змушені покинути свій дім через російське вторгнення. Багатьом довелося виїхати за кордон. Весь світ об’єднався, аби допомогти цим людям.

Пише - джерело.

Активно підтримують українських біженців, зокрема, у Великій Британії. Колишній прем’єр-міністр країни Девід Кемерон особисто возить гуманітарну допомогу до Польщі.

Політик – волонтер місцевого проєкту
Про це політик розповів на своїй твітер-сторінці. Він пояснив, що упродовж 2 років був волонтером Chippy Larder – це благодійний проєкт у його рідному місті, який допомагає малозабезпеченим сім’ям отримувати надлишки їжі з супермаркетів. І водночас дозволяє скоротити харчові відходи.

За словами Кемерона, їм вдалося здійснити тисячі доставок під час локдаунів через COVID-19. Протягом березня до Chippy Larder почали звертатися за речами, яких потребують біженці з України, коли вони прибувають до Польщі. Команда волонтерів миттєво відреагувала.

Читайте також:  Іран визнав, що збив український літак

Ми наповнили невелику вантажівку усім – від підгузків й до засобів гігієни, від теплих речей до аптечок,
– розповів колишній прем’єр.
Кемерон везе допомогу до Польщі
Ця гуманітарна допомога вже у дорозі до Польщі – і везе її особисто Кемерон та його колеги з Chippy Larder. Зібрані речі скоро передадуть представникам Червоного Хреста. “Це буде довгий шлях, але я триматиму вас в курсі на шляху”, – написав політик й показав своє фото за кермом вантажівки.
Гуманітарка, яку відправили українським біженцям: дивіться відео

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: