facebook

“Коля шо, дурень?”: продавці на столичній Бессарабці шоковані заявами Тищенка про сало по 50 грн і гречку – по 12

Працівники ринку розповіли, що нардепа тут бачать часто. Він купує сало, м’ясо. Торгується завжди до останнього.

Пише - джерело.

Продавці шоковані заявами нардепа Миколи Тищенка, який стверджував, що на найдорожчому базарі столиці – Бессарабці – шмат сала коштує від 50 до 200 гривень за кілограм. Яловичина – від 50 до 70 гривень, але можна знайти і по 20. А гречку він купує приблизно по 12-28 гривень за кіло.

Про це у середу, 27 жовтня, пише “Сегодня”.

“Так, приходить сюди. Бере сало, м’ясо! Торгується завжди до останнього”, – розповіла одна з продавчинь.

Її колега зазначає, що ресторатор прекрасно знає ціни і дивується, навіщо сказав таке взагалі.

“Коля шо, дурень? Я навіть не пам’ятаю, в якому році кілограм яловичини можна було купити по 50 гривень. Це просто нонсенс! Ніде таких цін немає! Ні на Бессарабці, на ні будь-якому іншому базарі!”, – говорить вона.

Читайте також:  Екстрасенс назвав області, які загарбники закидають ракетами вже скоро

Слід зазначити, що за такі гроші, що нардеп готовий віддати за кілограм м’яса, на Бессарабці можна купити хіба що невеликий пучок моркви. Коренеплід коштує у середньому 50 гривень за кіло.

Помідори та цибуля — по 100. А кілограм часнику затягне на 250 гривень.

Горезвісна яловичина обійдеться покупцеві від 200 гривень за кілограм. Але продавці сказали, що на прилавках її нема. Натомість пропонують свинину – по 140.

А взагалі є м’ясо на будь-який смак: ребро свині по 130, печінка – 59, антрекот – 180. Ціни вказані у гривнях за кілограм. За цілу качку просять 180 гривень (за кілограм).

Ціни на улюблені ласощі депутата Тищенка – сало – варіюють від 150 до 500 гривень за кілограм. Тищенко, кажуть продавчині, купує український делікатес по 250 гривень. Принаймні по нього він приходить на Бессарабку часто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: