facebook

Коли ЗСУ повністю звільнять Україну

Попри незначне сповільнення контрнаступу ЗСУ, зима стане сприятливим періодом для його продовження – є велика ймовірність того, що Україна зможе повернути свої території, включаючи Крим, до літа 2023 року.

Пише - джерело.


Про це заявив колишній командувач армії США Бен Ходжес в ефірі “Голосу Америки”.

Він наголосив, що попри холод взимку, ЗСУ матимуть перевагу цієї пори року над ворогом, оскільки воюватимуть на рідній землі із підтримкою цивільного населення в тилу. Окрім цього, українцям суттєво зіграє на руку висока мотивація та допомога західних партнерів.

“Українська армія діє всередині своєї країни і має дружню їм територію як тил. Крім того, 50 країн у єдиному пориві прагнуть забезпечити Україну бойовими можливостями, які їй потрібні. Це включає зимову уніформу та обладнання. У той час, як російська система постачання виснажена, зараз вони посилають до війська людей, які не готові, не навчені і не дисципліновані. Це лише додасть їм більших труднощів”, — вважає Ходжес.

Читайте також:  «Боже, яка молода»: у Рівному померла викладачка кооперативного коледжу (ФОТО)

За прогнозами екс-командувача армії США Україні вдасться відтіснити ворога на кордони станом на 24 лютого, а вже до літа ЗСУ зможуть повернути також і півострів.

“Україна відновить суверенітет над усією своєю територією, звісно ж, включно із Кримом. Я очікую, що це станеться до літа наступного року. Але ще перед цим, до кінця цього року, ЗСУ відкинуть російську армію до лінії, на якій ті перебували в лютому. А потім почнуть розглядати необхідні кроки для підготовки до звільнення Криму”, — заявив військовий.

Він додав, що для якшвидшого звільнення своїх територій Україні потрібні танки від союзників, а заявлені ризики, пов’язані з їх постачанням, є перебільшеними і повинні відійти на другий план.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: