facebook

Коли Україна відвоює всі свої території, включно з Кримом – прогноз генерала Ходжеса

Сили оборони України й надалі вибиватимуть окупантів з української землі і завершать цей процес до літа наступного року. Таку оцінку в інтерв’ю «Голосу Америки» висловив колишній командувач армії США у Європі генерал Бен Ходжес.

Пише - джерело.


 

«Україна відновить суверенітет на всій своїй території, звісно, включно з Кримом. Я очікую, що це станеться до літа прийдешнього року. Але ще перед цим, до кінця поточного року, Збройні сили України відкинуть російську армію до ліній, на яких ті перебували в лютому. А потім (ЗСУ – The Page) почнуть розглядати необхідні кроки для підготовки до звільнення Криму», — розповів він.
Ходжес додав, що в зимовий період як українській, так і російській арміям доведеться зіткнутися з низкою труднощів, з-поміж яких несприятливі погодні умови, погана видимість тощо. Однак він наголосив, що українським захисникам на руку зіграє той факт, що вони воюють за свою землю на своїй території. Ба більше, генерал наголосив, що «50 країн в єдиному пориві прагнуть забезпечити Україну бойовими можливостями, які їй потрібні, що включає зимову уніформу та обладнання».

Читайте також:  Чи можливе завершення війни у 2023 році? Три відомі астрологи дали прогноз

Водночас Ходжес підтвердив, що російська система постачання виснажена вже зараз, ще до настання морозів.

Окремо він зазначив, що США все-таки мають надати Україні танки «Абрамс» для швидшого вибивання окупантів з українських міст і сіл.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: