facebook

Коли може наступити вирішальний момент у війні з Росією: військовий експерт дав прогноз

Контрнаступ ЗСУ на Харківському напрямку, що наразі триває, дається серйозними втратами насамперед у людях, а при повномасштабній наступальній операції їх може стати ще більше. Найближчі місяці можуть стати вирішальними у цій війні проти російських загарбників. У цьому допоможе підтримка Заходу.

Пише - джерело.


Про це повідомив військовий експерт Михайло Жирохов у своїй статті на сайті “Апостроф”.

“Протягом більшої частини російсько-української війни ми змушені були лише захищатися та відповідати на удари російської армії на півночі, сході та півдні своєї країни. Ця ситуація може ось-ось змінитись. Найближчі місяці цілком можуть виявитися вирішальними у війні”, – наголосив Жирохов.

Читайте також:  Тлумацька громада втратила ще одного молодого захисника

Але він уточнив, що відповідне перехоплення українськими захисниками ініціативи у наступі далося дуже важко, тому що наша армія все одно зазнала серйозних втрат серед самих воїнів. Як робить висновок експерт, великомасштабні наступальні операції призведуть до ще більших втрат.

“Тому вже найближчим часом нам знадобиться більше високоточної зброї, більше бронетехніки. Не варто забувати й про те, що попереду зима. Але, як показав хід війни, ми швидко вчимося та швидко адаптуємось. Тому зараз як ніколи для нас є важливою підтримка західної коаліції – і, як показав “Рамштайн-5″, вона у нас є”, – зауважив Жирохов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: