facebook

Коханці-сектанти вбили жінку з донькою після знайомства в мережі: з’явилися рішення суду та нові деталі

Через шість років після вбивства 30-річної Катерини Обуховської та її 10-річної доньки Ганночки суд нарешті виніс вирок. За злочини, що сталися у Києві та на Хмельниччині, Сергій Любенко до кінця життя залишиться за ґратами. Його коханці зробили “знижку”, оскільки вона пішла на угоду зі слідством.

Пише - джерело.

Знайшли одне одного на сайті знайомств

Вінничанка Катерина Обуховська після розлучення жила з донькою у батьків. Вони, а також брат і сестри жінки, допомагали ростити Ганночку. Невдалі стосунки не відбили бажання створити сім’ю, і Катерина розмістила анкету на сайті знайомств. Досить швидко на неї відреагував чоловік – старший на 6 років, високий, видний.

Стосунки розвивалися швидко, щоправда, родичам молодої жінки її обранець не подобався. “Небалакучий, потайливий, але Катя нікого не слухала”, – розповіла її знайома.

Катерина Обухівська.

Далі – більше. Молода жінка практично перервала спілкування з подругами, перестала стежити за собою, ходила сонна, ніби під впливом лікарських препаратів. Змінилася й поведінка її доньки.

Із Сергієм Катерина проводила практично весь свій час, часто залишалася у його квартирі. 8 серпня 2015 року вони поїхали до Києва, а коли вийшли з автобуса, то у Святошинському лісі чоловік застрелив її із пістолета – зброю сховав поблизу. За два дні вбивця вирушив за її 10-річною донькою…

Ганночка в цей час перебувала у рідного батька, і він досі він докоряє собі, що віддав убивці дитину. Але той був переконливий: мовляв, Катя попросила. А те, що не подзвонила, то вона втопила свій телефон.

Після цього Любенко зустрівся зі своєю спільницею – Юлією Бойко. Вони відвезли дівчинку до Хмельницької області, де задушили, а потім розчленували.

Батьки Катерини забили на сполох, бо не могли зв’язатися ні з нею, ні з онукою. Зниклих оголосили у розшук.

Катерина Обуховська та її донька Ганна стали жертвами вбивць.

Матір знайшли у Києві, дочку – на Хмельниччині

Читайте також:  На Закарпатті троє односельців зґвалтували 14-річну дівчину

Лісник виявив тіло Катерини із простріленою головою наступного дня після вбивства. Але довгий час її не могли впізнати та поховали як невідому людину. І лише за складеним художником портретом і завдяки сюжету на телебаченні рідні впізнали у загиблій свою Катю, а ДНК-експертиза підтвердила страшне припущення.

Родичі сподівалися, що хоча б Ганночка жива, але згодом у селі Заслучне Хмельницької області знайшли й частини тіла вбитої дитини.

Ганночку Христюк було вбито у 10 років.

Після комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали підозрюваних у страшних злочинах.

Шанувальники Люцифера та пекло на Землі

З’ясувалося, що Сергій Любенко у той час, як закрутив роман із Катериною, зустрічався ще з однією вінничанкою – 19-річною Юлією Бойко.

Слідство з’ясувало, що чоловік поклонявся Люциферу і був прихильником своєї вигаданої релігії, яка передбачає жертвопринесення і… канібалізм.

“Промивав мізки своїм жінкам, давав читати їм певну літературу, підпорядковував собі – насправді, створив власну мінісекту”, – розповіли OBOZREVATEL правоохоронці.

Після затримання Любенка поліцейські думали, що він психічно хворий, проте проведена експертиза це спростувала. “Але як може бути нормальною людина, яка сотворила таке?!” – не можуть зрозуміти поліцейські.

Юлія Бойко пішла на угоду зі слідством та розповіла все, що знала. Зізналася, що душила дитину разом із Сергієм.

Сергій Любенко та Юлія Бойко у суді.

“Сатаніст сказав своїй молоденькій коханці, що сам не впорається з цим, – вона погодилася. Це просто якесь пекло на Землі”, – кажуть правоохоронці.

Під час суду Юлія Бойко плакала і стверджувала, що кається.

У вересні 2020 року суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Володимир Навроцький засудив співучасницю вбивства Ганночки Христюк Юлію Бойко до 10 років позбавлення волі, а ось винесення вироку Сергію Любенку затягнулося ще більш ніж на рік. І тільки зараз стало відомо про рішення суду, за яким за незаконне позбавлення волі та поводження зі зброєю, подвійне вбивство, а також розбій сатаністу дали максимальне покарання – довічне ув’язнення.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: