facebook

“Клятий ворог забрав усе…”: у Кривому Розі поховали молоду родину з 1,5-річним сином, які загинули від російської ракети (ФОТО)

Росіянці продовжують забирати життя українців. Так, у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині сьогодні, 20 грудня, поховали родину, яка загинула від російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці: Олександра та Людмилу Корнійчуків і їхнього 1,5-річного сина Тимофія.

Пише - джерело.

Про це повідомив очільник Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул на своєму телеграм-каналі.

“Немає слів, щоб передати біль, горе та смуток, що переповнюють серце… Клятий ворог забрав все, знищив, зруйнував мирний будинок, вбив мирних людей”, – написав він.

Старший син подружжя, 7-річний Максим залишився живим, бо перебував у прабабусі. Подружжя купило трикімнатну квартиру у цьому будинку рік тому і лише закінчувало там ремонт. Коли розпочалася повномасштабна війна, Олександр вивіз дружину з дітьми до Польщі. Вони там були близько чотирьох місяців і повернулися, бо дуже сумували.

Читайте також:  Вже в жовтні: в Україні радикально змінять час — чи потрібно переводити годинник

Нагадаємо, у п’ятницю, 16 грудня, російська армія завдала ракетного удару по Кривому Рогу. Одна з ракет влучила в багатоповерховий будинок. У результаті загинуло чотири людини, ще понад десять було поранено. Найважча з них – 7-річна Аріна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: