facebook

Кінець морозам: синоптики назвали дату, коли потепліє по всій Україні

Кінець морозам: синоптики назвали дату, коли потепліє по всій Україні

Пише - джерело.

Вже незабаром на всій території України знову потепліє. Посеред зими повітря прогріється навіть до +17 градусів. Коли і де чекати такого тепла, розповідаємо далі.

Коли в Україні знову потепліє

Уже з вівторка, 17 січня, стовпчик термометра вдень на всій території України показуватиме лише “плюси”. Втім, весняне тепло повертатиметься разом з дощами. Тож варто підготувати парасольки.

Зауважимо, що поки на Заході, Півночі та Сході температура зросте здебільшого лише на два градуси, на Півдні вже підскочить до +9…+11. Далі стовпчик термометра у всіх областях буде підійматися ще вище.

Читайте також:  Погода в Україні різко зміниться: синоптики обіцяють опади та сильний вітер

У середу температура сягне до +17

Упродовж доби 18 січня майже на всій території нашої держави пануватиме плюсова температура. Лише на Луганщині вночі, можливо, ще буде 1 градус морозу.

Тим часом у західних та північних областях вдень здебільшого +7…+9 градусів. Вночі – від 2 до 4 вище нуля. Найпрохолодніше вже традиційно на Сході. Втім, вдень переважно також +5…+7.

Тим часом на Півдні найспекотніше. Місцевим жителям не знадобляться зимові куртки, адже повітря прогріється до +17 градусів. Зауважимо, що такий температурний максимум буде у Криму. Тим часом в Одесі, Херсоні та Миколаєві до +13 градусів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: