facebook

Кікабідзе закликав українських артистів не виступати в Росії: “не можна співати у того, хто тебе б’є”

Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе переконаний, що українські артисти не повинні їздити виступати в Росію, яка окупувала частину території країни.

Пише - джерело.

Про це народний артист Грузії висловився в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.

83-річний артист також закликав українських колег відмовитися від такої практики.

“Я вважаю, що не повинні. Але вони повинні вимагати у свого уряду, щоб у них була робота… Щось треба придумувати, щоб вони не їздили”, – висловився Кікабідзе.

При цьому співак зазначив, що подібна картина спостерігається і в Грузії.

“Те ж у нас відбувається. Мені це не подобається, тому що не можна йти співати і танцювати у того, хто тебе б’є. Я маю на увазі народ… Неправильно”, – сказав він.

Читайте також:  Три доби без води та їжі: у Харківській області в лісі знайшли виснажену бабусю

Відповідаючи на питання, як він ставиться до таких людей, які їздять на гастролі в Росію, Кікабідзе зазначив, що з ними не спілкується, і серед його друзів з акторської команди “таких немає”.

Також він наголосив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти з проханнями виступити.

“Я в 2008 році сказав, що моєї ноги не буде в Росії. Вже 12 років я в жодному російському місті не був… Стільки листів приходить, величезна кількість… але ні”, – зазначив Кікабідзе.

Нагадаємо, у попередньому випуску доктор Комаровський відреагував на звинувачення анонімної організації “Бюро розслідувань щодо ковід-шахрайства”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: