facebook

Катя Осадча зібрала на житло для багатодітної родини з Прикарпаття майже 3,5 млн грн

Збір на будинок для родини Целухіних завершено. Тепер сім’я, яка прихистила 10 діток-сиріт і стала дитячим будинком сімейного типу, житиме в теплі та затишку.

Пише - джерело.


Про це у соцмережі Facebook повідомила відома телеведуча Катя Осадча, пише Ратуша.

“Символічно, що ми розпочали збір в мій День народження, а завершили в день народження мами родини Ірини. Щиро вітаємо зі святом і тішимося, що змогли в цей день повідомити неймовірну новину — скоро вся велика родина переїде з маленької квартирки у власний будинок. Дуже вдячні кожному, хто долучився до проєкту «Дім для дітей»”

Усього за місяць вдалося зібрати необхідну суму. Зараз етап вибору будинку для родини, адже сім’я живе у маленькій квартирі без опалення, тож дуже важливо, що до морозів вони отримають затишне житло.

Читайте також:  В Івано-Франківську вшановують пам’ять В’ячеслава Чорновола. ФОТО

“Кожна дитина матиме свій простір, де зможе навчатися та відпочивати. Дитячий будинок сімейного типу Целухіних особливо на це заслуговує. Діти, яких вони прихистили, втратили свої сім’ї й сподівалися на щасливе життя в новій родині. Повномасштабне вторгнення росії вдруге забрало в них батька, який загинув у Рубіжному, намагаючись врятувати їхній дім. Так родина лишилася без батька, втратила житло й змушена була покинути рідну Луганщину.Сподіваємося, після всіх втрат, які пережила родина Ірини, вони нарешті зможуть відчути тепло дому. І ми вкотре переконалися в силі маленьких донатів та втішилися, як українці вміють об’єднуватися. Адже замість необхідної суми 3 212 293 грн ми зібрали навіть більше — 3 403 246 грн. Залишок коштів стане першим кроком для допомоги наступному дитячому будинку сімейного типу. Адже проєкт «Дім для дітей» триває”, – повідомила Осадча.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: