facebook

Катав на капоті: через п’яні авторозваги біля Львова загинула 19-річна дівчина

На Львівщині загинула 19-річна дівчина, яку “катав” на капоті автомобіля п’яний 22-річний односелець. Коли авторозвага закінчилася трагедією, молодий чоловік утік з місця події.

Пише - джерело.

Як розповіли у Нацполіції Львівщини, 13 жовтня о 12:15 правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району на дорозі виявили тіло місцевої мешканки із травмою голови. Травми, які виявили на тілі юнки, були нехарактерними для автонаїзду.

З’ясувалося, що вночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті “Жигулів”. Урешті “пасажирка” не втрималася і впала на проїзну частину. У результаті падіння травмувала голову та померла на місці події. Водій забрався геть.

Читайте також:  Загадкова смерть прикарпатця на заробітках: що про це кажуть польські правоохоронці

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водія затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: