facebook

«Карантин карантином, але ялинка має бути», – мер Франківська про підготовку міста до новорічних святкувань

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що зважаючи на карантин, масових заходів під час новорічних святкувань в місті не планується, проте на думку мера, Франківськ все ж варто прикрасити.

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради 10 листопада під час розгляду питання про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підприємств міста.

Пише - джерело.

“Станом на сьогодні підприємство готове до осінньо-зимового періоду, наразі розпочинаємо підготовку до новорічних свят, хоч ще не знаємо, як там буде”, – розповів директор КП «Івано Франківськміськсвітло» Віктор Шутка.

Читайте також:  В Манявському скиті відкрили хостел для паломників

Проте міський голова Руслан Марцінків відповів, що хоч масово святкувати новорічні свята не будуть, урочиста ялинка в місті має бути.

“Світло має світитися, тобто карантин каратином, але ялинка має бути, це не означає, що будуть масові заходи, але місто має виглядати красиво”, – апелював мер Франківська.

Очільник «Івано Франківськміськсвітла» відповів, що місто на свята матиме такий самий вигляд, як і щорічно.

“Ми вже почали прикрашати сквер Руської Трійці та Міцкевича як зазвичай: буде ялинка, будуть світлодіодні арки, думаю нічого нового в даних умовах вигадувати не потрібно”, – каже Шутка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: