facebook

Калуські п’ятикласники оригінально привітали улюблену вчительку в день заміжжя

Справжній сюрприз зробили юні ліцеїсти своїй вчительці математики та класному керівникові Мар’яні Уляк у Калуші.

Пише - джерело.

Дітвора зустрічала молодят зі щирими вітаннями, квітами та кульками біля Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС, інформують “Вікна”.

Діти — це квіти життя, а наш лютневий день був сповнений найяскравішим букетом, поділилася емоціями вчителька Калуського ліцею №10 Мар’яна Уляк:

“Це було неочікувано, але до щему на душі приємно. Від емоцій я на кілька секунд втратила дар мови. Ця серія фото повинна бути тут. Ви тільки подивіться на ці щирі емоції і відчуйте їх.

Читайте також:  На Калущині легковий автомобіль перекинувся на дах (ВІДЕО)

Дякую класній родині 5-В класу за пережиті відчуття”.

Раніше вчителька математики Калуського ліцею №10 Мар’яна Уляк разом із зірками українського шоубізу оригінальним способом привітала учнів 5-В класу з Днем знань. Педагогиня самостійно змонтувала відео, в якому відомі ведучі, актори, співаки, ведучі відомих програм, вітають калуських школярів з першим вересня. Для того щоб утілити задум, класному керівнику довелося не один день «штурмувати» акаунти відомих особистостей та блогерів.

А ще вчителька математики за домашні завдання ставить “лайки” або “дизлайки”, а для кращого сприйняття складних формул використовує все, що є під рукою.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: