facebook

Калуська ЦРЛ отримала два наркозно-дихальні апарати

Для КНП “Калуська ЦРЛ” передали два наркозно-дихальні апарати, які підтримують життєво важливі функції організму людини під час оперативного втручання.

Таке обладнання необхідне для роботи лікарні, де оперують, бо забезпечує функцію дихання в пацієнта, а також подає суміш лікарських речовин. Важливою їх опцією також є моніторинг усіх важливих показників життєдіяльності людини, що перебуває в стані наркозу, повідомляють у пресслужбі голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Пише - джерело.

У «Калуській центральній районній лікарні» розгорнуто близько пів тисячі ліжко-місць та законтрактовано 21 пакет медпослуг.
Щороку стаціонарну допомогу отримують до 15 тис. пацієнтів, а середньорічна кількість хірургічних втручань – до 4,5 тисяч.

Читайте також:  Російські виродки обстріляли зупинку в Херсоні: є загиблі та поранені

Від початку збройної агресії російської федерації лікарню віднесено до переліку закладів охорони здоров’я для відновного лікування та надання реабілітаційної допомоги військовослужбовцям.

Також за високий професіоналізм Світлана Онищук відзначила медиків, які працюють в цій лікарні та успішно стоять на варті людського життя.

«Важливо розвивати заклади, від роботи яких залежать здоров’я та життя людей!» – зазначає очільниця області.






The post Калуська ЦРЛ отримала два наркозно-дихальні апарати appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: